Coaching met Aandacht

 

31-121

Coaching met Aandacht

Kan jouw kind zich moeilijk concentreren, heeft het veel pieker-gedachtes, kan het moeilijk inslapen of heeft het moeite met het omgaan met emoties of zou je jouw kind meer rust gunnen in zijn/haar hoofd?  Dan is het traject Coaching met Aandacht wellicht iets voor jouw kind.

Mindfulness is voor mij een manier geworden om open met kinderen te kunnen praten over wat er van binnen leeft. Daarom is ook elk traject uniek en kijk ik wat een kind nodig heeft.

Door het werken met mindfulness-oefeningen heb ik gemerkt dat kinderen milder worden voor zichzelf en de ander. Ook leren kinderen beter om te gaan met hun pieker-gedachtes en leren ze hun aandacht-spier te trainen. Ze worden bewust van hun gevoelens en gedachtes.  Er ontstaat mee ruimte voor ontspanning, concentratie en compassie.

Coaching met Aandacht kan worden  gegeven in kleine groepjes van maximaal 4 kinderen of individueel. Coaching met Aandacht is een traject van 6 weken waarbij we wekelijks een uur werken aan bovengenoemde kwaliteiten. Tijdens deze sessies maken we gebruik van doe-, lichaams-, luister- en denkoefeningen.

Neem gerust contact op voor meer informatie over het traject Coaching met Aandacht.

Kindercoach&Kindertolk Shelley Ensink