Kindertolk®

         Het hart van een kind is als een fotografische plaat, klaar om alles te weerspiegelen waaraan het blootgesteld wordt.

Inayat Khan        

Ontdek wat je kind over jouw leven vertelt.

Een Kindertolk vertaalt het gedrag van jouw kind op een methodische manier, de PresentChild methode. Taal is daarbij de basis en zorgt ervoor dat de boodschap van jouw kind helder wordt.

Je kind voelt precies aan waar jouw “blinde vlek” zit en spiegelt dit door middel van  gedrag, ontwikkeling en /of klachten.

Ik help ouders om op een andere manier naar het gedrag van hun kind te kijken en aan de slag te gaan met hun eigen onbewust geleefde stukjes waardoor niet alleen zij-zelf maar ook hun kind gelukkiger kan zijn!

Raakt het jou ten diepste dat je kind altijd maar boos lijkt te zijn, steeds maar in zijn broek plast, zo onzeker is, altijd maar oorpijn heeft, niet van de bank af wil komen, altijd maar druk is ed.? Dan kan de PresentChild methode wellicht iets voor jullie betekenen.

Met welke problemen kan ik terecht bij een Kindertolk?

emotionele problemen: boosheid, verdriet, frustratie, gesloten zijn, gevoelig zijn, bang zijn ed.

lichamelijke klachten zonder aanwijsbare oorzaak: oorpijn, hoofdpijn, buikpijn, vermoeidheid, moeite met leren fietsen/zwemmen ed.

andere problemen: slecht kunnen inslapen, doorslapen, niet alleen durven zijn, moeite met afscheid nemen, agressief spel, bed-plassen, zindelijkheidsproblemen, druk gedrag, slecht eten e.a.

Kindercoach&Kindertolk Shelley Ensink