Werkwijze

Werkwijze

Als je het gevoel hebt dat je kind vastloopt, dat je je kind niet meer begrijpt, dat je voor je gevoel alles al geprobeerd hebt en je vindt het fijn als er iemand mee kijkt  omdat je het zelf ook even niet meer weet…. Voel je welkom om contact met mij op te nemen, dan kijken we samen hoe ik jullie kan helpen.

Ik kan eerst komen kennismaken (vrijblijvend) met jullie en vervolgens maken we een afspraak voor het intakegesprek  waarin jullie vertellen waar je graag een verandering zou willen zien en ik leg uit hoe ik werk en wat kindercoaching voor jullie kan betekenen. Het is belangrijk om te beseffen dat daadwerkelijke verandering een gezamenlijk proces is. Dit vraagt ook inzet van jou als ouder.

Ik maak een voorstel voor een traject met een daarbij passend tarief. Een afspraak kan 1 uur duren maar ook langer, afhankelijk van wat nodig is.

Meestal komt jullie kind alleen maar het kan ook zijn dat we een aantal keren gezamenlijk afspreken. Tijdens het traject hou ik jullie op de hoogte en kunnen jullie mij bellen/mailen met vragen. Het voorstel is dus altijd een traject op maat en zorgt ervoor dat jullie kind krijgt wat nodig is.

Bij de Present Child methode werk ik alleen met de ouder. Een PresentChild traject bestaat uit minimaal 3 afspraken: een intake, een terugkoppel-gesprek en een follow-up gesprek.

Heb je nog vragen of wil je graag eens kennis maken of een intakegesprek neem dan gerust contact met mij op.

Mailen naar: shelleyensink@outlook.com of bellen met: 06-16433526

26-211

Kindercoach&Kindertolk Shelley Ensink